Bedrijfsborrel

Binnenkort een bedrijfsborrel?

Wij maken er een feestje van 

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsborrel? Kijk dan niet verder. Foodfairies helpt jou om jouw borrel compleet te maken. Een bedrijfsborrel is bedoeld om in een informele sfeer je collega's van een andere kant te zien. Kennis te maken met mensen van andere afdelingen die je normaal gesproken niet snel spreekt.

Foodfairies helpt jou om van jouw bedrijfsborrel een feestje te maken, een evenement waar al je collega's nog lang over na zullen praten. Wij zorgen ervoor dat deze dag net even anders is dan de reguliere vrijdagmiddagborrel, een plek waar collega's elkaar kunnen ontmoeten en kunnen bijpraten in een sfeer die jij bepaalt. Heb je zin in bier met bitterballen? Of liever wat meer exclusieve hapjes en cocktails? Al heb je zin in een draaimolen met silent disco! Wat jouw idee ook is, of wat jouw budget ook is, wij kunnen jouw bedrijfsborrel helemaal op maat maken.

Wij denken mee in sfeerbeleving en gezelligheid. Met onze jarenlange expertise in deze business hebben we een exclusief netwerk opgebouwd die jouw bedrijfsborrel tot een feest maakt om nooit te vergeten. Wil je meer informatie? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Ook kun je ons boekingsformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.