Maak jouw kerstborrel compleet 

Foodfairies maakt jouw borrel magisch 

In de donkere dagen voor kerst kunnen we wel wat extra magie gebruiken. Organiseer jij binnenkort een kerstborrel om het jaar feestelijk af te sluiten en te proosten op het nieuwe jaar?

Foodfairies helpt jou om van jouw kerstborrel een feestje en een sprookje te maken. Wij verzorgen alles wat je nodig hebt tijdens deze borrel, of het nu gaat om heerlijke hapjes, exclusieve gerechten zoals typische kerstgerechten, en / of een gezellige bar met heerlijke drankjes of cocktails, wij regelen het.

Samen maken we met jou deze dag op maat. We houden rekening met jouw budget en capaciteit. Heb je specifieke wensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jouw dromen uitkomen. Samen maken we van jouw kerstborrel een evenement waar nog lang over nagepraat wordt. En waar je met plezier aan terug denkt.

Vanuit ons exclusieve netwerk van foodtruckers is er voor ieder wat wils. Of je nu een intieme kerstborrel bij je thuis wilt organiseren, of een kerstborrel voor al je collega's op het werk, laat het ons weten en samen maken wij er een sprankelend feest van. Niks is ons te gek. Kortom, jouw kerstborrel is niet compleet zonder Foodfairies!

Je kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook ons boekingsformulier invullen. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw bericht.